Poziv za Symposium in biomedicine – basic and clinical neuroscience 2019

Drage koleginice i kolege, veliko nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na jednodnevni međunarodni simpozijum Symposium in biomedicine – basic and clinical neuroscience 2019 koji će se održati 9.5.2019. na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Program simpozijuma je tako osmišljen da  predstavi najnovije trendove u istraživanjima na polju neuronauka. Posebna vrednost skupa je što će biti predstavljeni rezultati  kako istraživanja  bazičnih neuronauka  vrhunskih stručnjaka koji se bave eksperimentalnim modelima poremećaja funkcije nervnog sistema,  tako i najnovijim istraživanjima u kliničkim neuronaukama, psihijatriji i neurologiji. Stoga će ovaj skup značajno doprineti dodatnoj ekspertizi naših lekara kliničara ali i istraživačke grupacije koja se bavi bazičnim istraživanjima u  neuronaukama u Srbiji.

Takođe se izuzetno ohrabruju i pozivaju mladi istraživači, lekari, studenti  diplomskih i doktorskih studija da učestvuju u poster sekciji, koju će ocenjivati međunarodni žiri koji će dodeliti nagrade za najbolje poster prezentacije.

U prilogu se nalazi lista predavača i teme predavanja a sva dodatna obaveštenja mogu se dobiti na adresi: symposiumneurosci2019@gmail.com, kao i na linku.

Abstrakte za poster prezentacije treba poslati do 10. aprila 2019. godine na adresu: symposiumneurosci2019@gmail.com

U nadi da će ovaj naučni skup doprineti ne samo popularizaciji istraživanja neuronauka već i širenju novih znanja i uspostavljanju međunarodne saradnje naših mladih istraživača.

Srdačno,

Vesna Pešić

Rukovodilac Centra za eksperimentalnu i primenjenu fiziologiju

Poziv za učešće i program simpozijuma možete preuzeti ovde.

Preuzmite: knjigu sažetaka