Интернет сала

Интернет сала се налази близу улаза у факултетску зграду, непосредно поред Амфитеатра 1. Опремљена је са 30 рачунара. Сви рачунари су умрежени, а веза са Интернетом остварена је преко АМРЕС (Академска мрежа Србије).

Студенти Фармацеутског факултета имају могућност слободног коришћења рачунара у складу са правилима коришћења, из којих дајемо кратак извод:

  1. Имајте да уму да је приступ омогућен, пре свега, у циљу додатног стицања знања на студијама на нашем факултету.
  2. При коришћењу Интернет сале будите што је могуће тиши и не ометајте остале колеге у њиховом раду – мобилне телефоне користите искључиво изван просторије.
  3. У Интернет сали строго је забрањено пушење, као и уношење хране и пића!
  4. При раду са рачунарима строго је забрањено самостално укључивање, искључивање и ресетовање рачунара – сваки квар при раду на рачунару пријавите запосленима у Одсеку за информационе технологије.
  5. Ако су сви рачунари заузети, вратите се касније, како би се избегле гужве у учионици.
  6. Након завршеног рада у Интернет сале радно место оставите уредно, како сте га и затекли, како би било доступно за коришћење осталим колегама.
  7. Своја документа сачувајте на ЦД-у или УСБ меморији јер се сви фајлови бришу у току 24х.
  8. Сва предавања се налазе на сваком рачунару, тако да имате могућност да дискове снимите на УСБ или ЦД. У случају било каквог проблема или нејасноће, обратите се запосленима у Одсеку за Информационе Технологије.