Шести број часописа студената Фармацеутског факултета „SupHa“

Драги читаоци,

Изузетно нам задовољство представља прилика да Вам представимо шести број студентстког часописа Фармацеутског факултета ,,SupHa’’. Електронској верзији часописа можете приступити овде.

У изради овог броја учествовала је вредна редакција часописа ,,SupHa’’, које је бити део велика част и ужитак, стога бисмо и овим путем желели да истакнемо колико нам је драго што су део овог часописа и колико се радујемо даљем упознавању инспиративних студената који би се прикључили нашим активностима. Додатно, захвалили бисмо се професорима, студентима и свима који су  приметили и подржали наш рад, а поготово декану проф. др Слађани Шобајић и  продекану за наставу проф. др Анђелији Маленовић, уз које стремимо даљем унапређењу часописа. Финално, захвалили бисмо се и редакцији студентског часописа Фармацеутско-биокемијског факултета Свеучилишта у Загребу ,,Recipe’’ на пријатељству, помоћи и доприносу повећања квалитета садржине овог броја.

Припремили смо Вам свеже приче из света науке, света фармације и рада студентских организација, с акцентом на интересовања студената. Наравно, нисмо заборавили ни на забавне и културолошке аспекте које би употпуниле овај број и надамо се да ће оправдати очекивања након прошлог броја. Ипак, главна разлика у односу на претходне бројеве је што је у овом уведена нова рубрика – Здравље, и најискреније надамо се да ће Вам се допасти.

Часопис излази два пута годишње, једном по семестру. Све похвале, критике и предлози су добродошли и можете их слати на мејл адресу supha@pharmacy.bg.ac.rs .

Част нам је да и овај број посветимо студентима Фармацеутског факултета

Желимо вам пуно среће и успеха у летњем семестру.

SupHa тим