Обавештење за студенте о одржавању презентације регионалног Biocamp-a 2019.

У петак, 21. децембра 2018. са почетком у 12:30 часова, у Свечаној сали Фармацеутског факултета, оджаће се презентација о регионалном BioCamp-у 2019, који се одржава у Љубљани од 19. до 21. маја 2019. године, у организацији словеначке фармацеутске компаније Lek d.d, која је подружница глобалне компаније Novartis са седиштем у Базелу, Швајцарска.

Регионални BioCamp 2019 представља тродневни форум, који окупља одабране студенте медицинских и хемијских наука из 11 земаља (Немачка, Аустрија, Италија, Русија, Пољска, Словенија, Србија, Хрватска, Македонија, Аустрија, Босна и Херцеговина) са експертима и менаџерима у области фармације и медицине. BioCamp пружа јединствену могућност погледа у свет истраживања и интернационалног пословног окружења у оквиру фармацеутске индустрије. Више информација о овогодишњим догађају можете наћи на следећем линку:

https://www.lek.si/en/careers/biocamp/biocamp-2018/.

Тема BioCamp-а наредне године биће: "Неуронаука данас и сутра".

Додатно ће поред информација о BioCamp-у, биле представљене каријерне могућности унутар фармацеутских компанија као што су Lek и Novartis.

Презентацију ће одржати наш Алумни, бивши студент Фармацеутског факултета, и студент докторских студија, запослен у компанији Lek d.d., колега Јанко Игњатовић.

Рекламни летак