Свечани пријем студената I године интегрисаних академских студија

Свечани пријем студената I године интегрисаних академских студија биће уприличен на Фармацеутском факултету Универзитета у Београду, Војводе Степе 450 у петак, 05.10.2018. године у 10.00 часова у амфитеатру број 1.

Студентима И године ће 05.10.2018. године, током свечаног пријема, бити одржана презентација изборних предмета који се изводе у I семестру. Студенти се опредељују за један од понуђена два предмета.

Студијски програм Фармација:

Студијски програм Фармација – медицинска биохемија

ВЕОМА ВАЖНА НАПОМЕНА: Студенти интегрисаних академских студија су у ОБАВЕЗИ да попуне електронски ШВ – 20 образац. Да би попунили овај образац, у Одсеку за наставу и студентска питања ће ОДМАХ ПОСЛЕ СВЕЧАНОГ ПРИЈЕМА, подићи лозинку за електронски улаз на свој налог и након тога ће са било код рачунара приступити попуњавању ШВ–20 обрасца и избору изборног предмета. На Факултету ће такође бити омогућено попуњавање ШВ–20 обрасца. Када се уђе на налог, Образац се налази у доњем десном углу матичних података о студенту. Сваки студент може приступити свом налогу путем следећег линка.

Више информација о студентском животу и активностима студентата Фармацеутског факултета Универзитета  Београду можете пронаћи на следећем линку.

Преузмите Водич за бруцоше.