Радионица „Зашто је важно да будете обавештени - шта је вест, а шта је спин?“

Часопис Нова економија и ове године традиционално организује Бесплатне радионице за студенте, које ће се одржавати једном месечно до краја 2018.године, са изузетком летњих месеци – јул и август.

Прва радионица под називом  „Зашто је важно да будете обавештени -  шта је вест, а шта је спин?“ одржаће се у суботу 9.јуна у  Коларчевој задужбини, Студентски трг 5. од 11 до 13 часова. Предавачи су наши истакнути новинари:

  • Марија Антић, новинарка и водитељка Н1
  • Љубица Гојгић, ауторка емисије „Прави угао“ ТВ Војводина
  • Биљана Степановић, уредница магазина „Нова економија“

Радионице су потпуно бесплатне и намењене студентима свих београдских факултета. Све што је потребно је да студенти на маил: office@big.co.rs пошаљу своје име и презиме и самим тим су пријављени за ову занимљиву и врло корисну трибину.

До краја овог пројекта очекују вас бројне радионице на корисне теме попут: личног развоја, мотивације, интервјуа, ЦВ и мотивационих писама, као и дебате, вештина продаје и наравно друштвених мрежа.

Овим путем позивамо студенте да се пријаве на нашу прву радионицу. О терминима одржавања наредних предавања магазин Нова економија ће благовремено издати обавештење.

Рекламни летак