Онлајн курс “Вештине управљања каријером” за студенте фармацеутског факултета

Центар за развој каријере Универзитета у Београду током актуелног семестра реализује онлајн курс “Вештине управљања каријером“ за студенте Фармацеутског факултета.

Курс је намењен студентима завршне године студија који желе да спремније закораче у ново поглавље развоја каријере након факултета. Кроз различите активности, задатке, алате за самопроцену, вежбе и ресурсе полазници ће добити одговоре на питања као што су: Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају циљеви?  Како и где могу да тражим посао?  Како да се успешно представим послодавцу? и многа друга.

Курс су осмислили и воде саветници Универзитетског Центра за развој каријере. Основни циљ курса је да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржише рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју. Успешно похађање курса полазницима доноси сертификат и додатне ЕСПБ бодове, као и упис ове ваннаставне активности им у додатак дипломи.

Захваљујући успешној сарадњи Центра за развој каријере Универзитета у Београду и Фармацеутског факултета, курс се реализује трећу годину за редом. До сада је курс успешно завршило преко 80 студената тог факултета.

Више информација о садржају курса, начину, роковима за пријављивање и почетку курса студенти могу наћи овде.