Свечани пријем студената I године интегрисаних академских студија

Свечани пријем студената I године интегрисаних академских студија биће уприличен на Фармацеутском факултету у Београду, Војводе Степе 450 у понедељак 02.10.2017. године у 11 часова у амфитеатру број 1.

Студентима I године ће 02.10.2017. године, после свечаног пријема, бити одржана презентација изборних предмета за И семестар. Студенти се опредељују за један од понуђена два предмета.

Студијски програм Фармација:

Студијски програм Фармација – медицинска биохемија

ВЕОМА ВАЖНА НАПОМЕНА: Почев од уписа ове школске године, студенти интегрисаних академских студија су у ОБАВЕЗИ да попуне електронски ШВ – 20 образац. Да би попунили овај образац, у Одсеку за наставу и студентска питања ће ОДМАХ ПОСЛЕ СВЕЧАНОГ ПРИЈЕМА И ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ИЗБОРНИХ ПРЕДМЕТА, подићи своју лозинку за електронски улаз на свој налог и након тога ће са било код рачунара приступити попуњавању ШВ – 20 обрасца и избора изборног предмета. На Факултету ће бити омогућено попуњавање ШВ – 20 обрасца. Образац се налази у доњем десном углу матичних података о студенту, када се уђе на налог. Сваки студент може приступити свом налогу када приступи почетној интернет страници Факултета, па у доњем левом углу категорија сервиси, па студентски сервиси. После попуњавања обрасца, студент ће приступити избору изборног предмета, такодје електронским путем, преко свог налога.