Вештине управљања каријером

Центар за развој каријере и саветовање студената и Центар за развој фармацеутске и биохемијске праксе позивају све заинтересоване студенте редовне 5. године Фармацеутског факултета да се пријаве за курс Вештине управљања каријером.

Циљ овог факултативног курса је оспособљавање студената завршне године студија за управљање каријером, њихово укључивање у тржиште рада као и пружање подршке у преузимању одговорности и активне улоге у свом будућем каријерном развоју.

Овај курс се први пут реализује на Универзитету у Београду, а замишљен је као пакет од 10 двосатних активности – предавања, радионица и сусрета са професионалцима у области фармације. Неке од тема курса су: Вештине управљања каријером и запошљивост, Доношење каријерних одлука, Планирање каријере, Истраживање тржишта рада, Самоистраживање и самопоуздање, Активно тражење посла, Интервју за посао.

Курс воде запослени из Центра за развој каријере, Филозофског факултета, Фармацеутског факултета као и гостујући сарадници из фармацеутских организација.

Почетак курса је резервисан за последњу недељу фебруара и реализоваће се једном недељно. Број места је ограничен, а заинтересовани могу да се пријаве путем формулара који се налази на сајту факултета и Центра за развој каријере Универзитета у Београду:

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk/pharm

Пријављивање је отворено од 7. до 16. фебруара. Видимо се!