Конкурс за организациони тим сајма Expo Medic

Позивају се заинтересовани студенти свих година студија Фармацеутског факултета да се пријаве на конкурс за организациони тим сајма Expo Medic, кратком пријавом до уторка 6. октобра на следећем линку: https://goo.gl/Dc77j8

Еxпо Медиц је први сајам фармације и медицине који ће бити одржан од 15.-18. октобра 2015. године у Дому Синдиката у организацији Привредне коморе Београда и Групације веледрогерија Србије. Учешће на сајму узеће преко 50 излагача, превасходно фармацеутских компанија, док ће на дане сајма у салама Дома Синдиката бити организована акредитована предавања са великим бројем бодова за фармацеуте, лекаре и фармацеутске техничаре. Очекује се између 1000-1500 представника стручне јавности по дану сајма, док ће у суботу 17. октобра сајам бити отворен и за општу јавност.

Одабрани студенти имаће јединствену прилику да учествују у динамичној организацији сајма заједно са Маркетинг тимом компаније Фармалогист д.о.о. и Привредне коморе Београда, такође ће имати предност при избору чланова за организациони тим пројекта "Каријера у фармацији" 2016, који је овом приликом пријатељ сајма Еxпо Медиц.