Обавештење за студенте интегрисаних академских студија

Oбавештавамо студенте интегрисаних академских студија са пребивалиштем на територији општине Палилула у Београду да се у уторак 14.04.2015. године, у времену од 9 до 14 часова јаве у Одсек за наставу и студентска питања, са индексом и личном картом.

Канцеларија за младе Градске општине Палилула у току 2015. године кроз пројекат „Студентске посете Европским престоницама културе 2015“. настоји да промовише европске вредности, упознавање студената са територије Градске општине Палилула са културом и историјом европских престоница и на необичан и креативан начин подстакне младе да се активније укључе у развој и активности локалне заједнице како би допринели развоју општине Палилула.

Обавештени смо од Градске општине Палилула да ће у наредном периоду бити расписан јавни позив/конкурс за све студенте који желе да постану учесници овог креативног студентског путовања и који испуњавају одређене услове који ће бити прописани конкурсом. Да би конкурсом што прецизније биле одређене квоте по факултетима, општини Палилула потребне су информације о броју студената на свим факултетима Универзитета у Београду са пребивалиштем на територији Градске општине Палилула. Због наведеног је потребно да евидентирамо студенте који имају пребивалиште на овој Општини.

Конкурс неће бити објављен преко Факултета, тако да се заинтересовани студенти обавештавају да се морају распитати о конкурсу, где ће и на који начин бити објављен и благовремено поднети пријаве са документацијом како ће бити конкурсом одређено, без обзира на евидентирање на Факултету. Факултет нема информацију о времену објаве конкурса. Обавеза Факултета је да само достави број студената са пребивалиштем на општини Палилула Универзитету у Београду.