НАПСЕР је проглашен за најбољу чланицу ЕПСА-е

Национална Асоцијација Студената Фармације – Србија (НАПСер) поново је проглашена за најбољу чланицу на недавно одржаном Годишњем конгресу Европске Асоцијације Студената Фармације (ЕПСА) у Италији. Критеријуми за избор били су активност организације у спровођењу пројеката на националном и локалном нивоу и активност њених чланова у протеклој години, а гласове су давали студенти широм Европе. Званичну вест можете видети овде.

Годишњи ЕПСА конгрес окупио је више од 400 студената фармације из више од 30 земаља Европе. Тема овогодишњег конгреса била је Специјализација и могућност усавршавања у фармацији. Делегацију из Србије чинило је 19 студената који су својим понашањем, знањем и позитивним ставом на најлепши начин представљали нашу земљу.

Признање за најбољу чланицу ЕПСА-е је за НАПСер велика част и награда и мотивација да у наредним годинама будемо још успешнији у помагању студентима да постану компетентни и релевантни здравствени стручњаци свесни места и улоге фармације у здравственом систему и важности фармацеута у здравственом тиму.