Прва студентска хуманитарна фондација

Прва студентска хуманитарна фондација "Осмех на дар" организује осму по реду Новогодишњу акцију прикупљања пакетића за угрожену децу широм Србије.

У склопу акције која ће трајати током децембра месеца, на Фармацеутском факултету од 23.12. до 27.12., активисти ће сваког радног дана од 11 до 15 часова прикупљати садржај за новогодишње пакетиће у виду нових играчака, књига за децу, наставног материјала и слаткиша.

У новогодишњој акцији фондације учествују студенти факултета Универзитета у Београду, Филолошки, Факултет политичких наука, Факултет организационих наука, Теолошки и Географски факултет, као и Универзитета у Крагујевцу, Нишу и Новом Саду. Пету годину заредом, акцију је подржала и омладина из Тење, Вуковара, Осијека, Бијелог брда и Борова.
За више информација посетите сајт www.osmehnadar.org.

Основни циљ акције је улепшавање новогодишњих празника малишанима којима је то потребно (на Косову и Метохији, у Куршумлији, Пожеги, Ужицу, Свилајнцу, бројним местима у Војводини, као и Београду), те позивамо све заинтересоване људе добре воље да својим скромним доприносом помогну ову акцију.

"Зелимо да помогнемо онима којима је помоћ неопходна, до покренемо активизам код младих, да друштву скренерно пажњу на проблеме који нас окружују и да покажемо како уз мало воље, времена и ентузијазма можемо да мењамо свет око себе."