15. циклус програма КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР

Београд, 22. 4. 2019. - Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати у периоду од 13. до 17. маја 2019. године. 

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду,  нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Петнаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: комуникација, тимски рад и генерисање идеја, проактивност и презентационе вештине

Студенте ће током недељу дана вештинама учити ХР стручњаци компанија као што су Delhaize Serbia, НЛБ банка, GI Group и Advance Response International. Реализацију овог циклуса програма подржале су компаније Nestle Adriatic S и Coca Cola Hellenic.

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности. Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 400 полазника и 60 предавача и тренера.

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још многа тога! 

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази ОВДЕ.

Позив за пријављивање отворен је до 9. маја 2019. године у 12 часова. Број места је ограничен а пријава неопходна.