Пето Књижевно вече Фармацеутског факултета

Поштовани,

Задовољство нам је да Вас обавестимо да ће се у понедељак, 01. априла 2019. у амфитеатру А2 Фармацеутског факултета, Универзитета у Београду, одржати пето Књижевно вече Фармацеутског факултета.

Писци, поете и прозаици, кантаутори и музичари, глумци, комичари, експресионисти и сви који желите нешто рећи или пренети на који год начин (можда не баш који год), било то изворно Ваше стваралаштво или пореклом од особе која Вас инспирише добродошли сте да иступите на нашу позорницу и наступате, али пре свега, добродошли сте сви да дођете, одлутате  и уживате.

Заинтересовани могу послати своје пријаве на мејл konkurspharm@gmail.com до петка, 29.3.2019. године. Пријава треба да буде у форми wорд документа и да садржи:

Кратку биографију,

- Контакт телефон,

- До три песме или кратке приче, скеча, сцене, било какве форме изведбе, ауторске или туђе (Пожељно је да једно дело не захтева више од три до четири минута изведбе. Замолили бисмо Вас да истакнете ко је аутор или бар параф и датум израде).

Комисија ће у суботу, 30.3.2019.н.е. објавити одабране учеснике програма.

Надамо се да ћете подржати овај пројекат својом пријавом или барем присуством. Хвала Вам на издвојеном времену и пажњи. Радујемо се Вашем одговору.

Срдачан поздрав,

Студенткиње Јована Илкић и Милица Огњановић

Организатори догађаја