Презентација IMAGINE IF! Хеалтх акцелераторског програма

Промоција IMAGINE IF!, првог Health акцелераторског програма у Србији одржаће се у понедељак 24. 12.2018. године у 13:15х у амфитеатру А3 Фармацеутског факултета Универзитета у Београду. Презентацију ће одржати Сташа Станковић која долази директно са Кембриџ универзитета! Молимо за потврду доласка овде.

Отворене су пријаве за прво ИМАГИНЕ ИФ! такмичење стартапа из области здравства у Србији, које у сарадњи са Научно-технолошким парком Београд и Health Tech Labom реализује Инноватион Форум Цамбридге, на челу са Сташом Станковић. IMAGINE IF! глобално такмичење и пре-акцелераторски програм нуди стартапима одличну прилику за добијање менторске подршке, бесплатних савета локалних и иностраних стручњака из индустрије и академије, умрежавање са 10.000 иноватора преко глобалне платформе Иновационог Форума, као и могућност да обезбеде финансирање и лабораторијски простор. Такмичење је отворено искључиво за стартапе из здравственог сектора, укључујући нове или другачије врсте терапија, уређаја, дијагностике, технологија платформи, дигиталну здравствену вештачку интелигенцију, биоинформатике, као и друге теме везане за здравство, фармакологију и компјутерске науке.

Рок за пријаве је 15. јануар 2019.

Након завршеног конкурса биће изабрано до 10 најбољих стартапа који ће проћи менторски програм обуке и борити се за титулу локалног победника. Победнички тим добиће 2.000 ЕУР финансирања као и место у такмичењу против других огранака на глобалном IMAGINE IF! такмичењу на Универзитету у Кембриџу, где може освојити још 10.000 долара финансирања, као и шестомесечно коришћење лабораторијског простора у једној од глобалних престоница IMAGINE IF! такмичења, укључујући Београд.

Локално финале биће одржано 7. марта 2019. у Научно-технолошком парку Београд, а стартапи ће бити оцењивани на основу бизнис плана, потенцијала производа или услуге, иновативности, научне основе и организације тима. Пријавите се на: https://inno-forum.org/accelerator/apply/. Више информација о процесу такмичења, наградама и менторском раду на http://inno-forum.org/accelerator/, или путем мејла stasa.stankovic23@gmail.com.

е.