Путујући студентски сајам

Петак 9. новембар 2018, од 9.30 до 16.30

Ректорат Универзитета у Београду, Студентски трг 1

У сарадњи са Цампус Франце, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, Универзитетом у Београду и француским институтутима у региону, Француски институти у Србији вас позива на “Путујући студентски сајам“.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета Сциенцес-ПО, ИНСА из Руана, ЕПИТЕЦХ, ЦЕСИ, Универзитет Лион 1, Универзитет Парис-Суд, Универзитет Парис-Ест Црéтеил, ЕСЦ Троyес, ЕСФАМ, руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану, као и важне универзитетске актере из свих земаља учесница.

Студенти ће имати могућност да присуствују презентацијама разних програма стипендија као и тематским предавањима и добију све корисне информације о студијама у Француској као и о франкофоним студијским програмима на Балкану.

Представници француског и српског високог образовања, имаће, са своје стране, могућност за умрежавање кроз директне сусрете и размене. Посебни сегменти у оквиру сајма посвећени су сусретима између српских и француских представника високообразовних установа у циљу продубљивања и развоја постојеће сарадње.

Амбасада Француске и Француски институт у Србији том приликом отварају нови Конкурс за доделу стипендија Владе Републике Француске за универзитетску 2019/2020. годину који ће трајати до 18. марта 2019.

Програм сајма

Рекламни летак