Радионице о ефикасном учењу, планирању времена и постављању приоритета, управљању тремом пред испит, јавни наступ и у другим стресним ситуацијама

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује у суботу, 24. новембра 2018. године на Фармацеутском факултету у амфитеатру 2 радионице о ефикасном учењу, планирању времена и постављању приоритета, управљању тремом пред испит, јавни наступ и у другим стресним ситуацијама.

Можете се пријавити до четвртка, 22. новембра 2018. у поноћ преко линка https://goo.gl/forms/lARlR2rrK9H9DQV02

Распоред радионица:

9:00 – 11:30   Учи лако - сазнај како - на радионици ће бити речи о различитим стиловима учења, методама и техникама које су значајне за лакше и брже учење и памћење, мотивацији и организацији процеса учења.

12:00 – 14:30   Планирање и организација времена - радионица вам може помоћи да боље планирате своје време, служите се различитим техникама организације и издвојите приоритете, како бисте искористили свој максимум током студија.

15:00 – 17:00   Борба са страхом, тремом и стресом – радионца која вам може помоћи да развијете здраве начине суочавања са стресним ситуацијама.

Радионице су првенсвено намењен студентима прве године, али и студентима осталих година који имају потребу за подршку у овим пољима.

Индивидуално саветовање може се заказати преко формулара на сајту Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje и у поверљивој атмосфери разговарати са једним од саветника из Центра.