Одржан 10. Студентски мини-конгрес

У периоду од 18. до 21. априла, у организацији Центра за научно-истраживачки рад студената (ЦНИРС), на нашем Факултету одржан је јубиларни 10. Студентски мини-конгрес.

Током четири дана, кроз осам сесија, у пријатној атмосфери, за коју су били задужени чланови и волонтери ЦНИРС-а, представљено је 102 студентска научно-истраживачка рада, у чијој је реализацији учествовало 165 студената и 97 професора, асистената и сарадника у настави нашег факултета.

Као чланови комисија на сесијама, учешће на Мини-конгресу узело је и 24 професора факултета, који су након презентовања сваког студентског научно-истраживачког рада водили конструктивну дискусију, дајући сугестије како додатно побољшати рад.

Као и претходних година, и ове године су Мини-конгресу приствовале колеге из часописа „Медицински подмладак” и Студентског конгреса ГСЦ Белграде, које су позвале наше студенте да публикују своје радове у неком од четири овогодишња броја часописа и/или презентују своје радове на овогодишњем Студентском конгресу.

Слике са догађаја можете погледати у галерији.