Учешће Фармацеутског факултета на Сајму образовања EDU fair 2015

Сајам образовања ЕДУ фаир одржава се у Београду већ дванаест година под слоганом „А шта ћеш ти да студираш?“ Преко 80 домаћих и иностраних факултета и високих школа из петнаест земаља представило се на овом сајму током 6. и 7. марта у хотелу Цроwн Плаза у Београду, а међу њима био је и наш Факултет, заједно са још 18 факултета Универзитета у Београду. Посетиоци ове манифестације били су средњошколци из целе Србије који су долазили организовано са школом, а често и са родитељима, па је представљање на овако посећеном скупу била добра прилика да се свима који су потенционално заинтересовани за студије фармације на нашем Факултету пруже исцрпне информације.

Факултет су на овој манифестацији представили доц. др Душанка Крајновић и стручни сарадник Јелена Манојловић са Катедре за социјалну фармацију и фармацеутско законодавство и сарадник Центра за развој фармацеутске и биохемијске праксе Јована Бркић. Студенти различитих година студија су се као и до сада одазвали позиву, а у реализацији ове активности учествовали су: Стефан Планић, Ивана Васиљевић, Василиса Петковић, Јелена Ђоковић и Марко Вучковић. Посебно истичемо активност студената који су се потрудили да потенцијалним будућим колегама прикажу позитивну атмосферу на Фармацеутском факултету и представе студентски живот и боравак у различитим лабораторијама.

Куриозитет ове манифестације представља и податак да је управо штанд нашег Факултета, као веома запажен, био приказан приликом представљања ове манифестације у медијима.