„Каријера 3у1” на Фармацеутском факултету

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената у сарадњи са Фармацеутским факултетом у понедељак 3.11.2014. године реализоваће програм “Каријера 3у1” на Фармацеутском факултету. (флајер)

Програм Центра за развој каријере и саветовање студената „Каријера 3 у 1 – каријерно информисање, саветовање и едукација” – има за циљ пружање подршке студентима и дипломцима у развоју знања и вештина које ће им бити од значаја при запошљавању и даљем образовању.

Програм:

Понедељак, 3.11.2014.

10х - 12х, Радионица: „ЦВ и мотивационо писмо“, Амфитеатар А4 на Фармацеутском факултету

Студенти и дипломци Фармацеутског факултета ће на радионици моћи да науче основне структурне елементе и садржај радне биографије, добију препоруке и чују на шта треба да обрате пажњу приликом писања своје радне биографије, сазнају која је улога мотивационог писма, какве форме оно треба да буде, као и како да прикажу своја искуства и достигнућа и на најбољи начин одговоре на очекивања послодаваца. Пријављивање за учешће у радионици је обавезно. Молимо вас да попуните формулар за пријаву ОВДЕ.

Радионицу ће држати:

Запослени у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду

10х - 14х, Инфодеск Центра за развој каријере, Хол Фармацеутског факултета

Студенти ће на инфодеску имати прилику да се информишу о услугама каријерног вођења и саветовања и програмима Центра за развој каријере, да прелистају и понесу различите корисне материјале и брошуре са саветима везаним за развој каријере. Студенти ће моћи и да се упишу на мејлинг листу Центра како би били редовно информисани о активностима Центра и актуелним приликама за развој каријере.

14х - 16х, Панел дискусија: „Завршавам Фармацеутски, шта даље?“, Амфитеатар А4 на Фармацеутском факултету

Студенти и дипломци Фармацеутског факултета ће на панел дискусији моћи да  чују лична професионална искуства стручњака из области фармације, који раде на различитим позицијама и у различитим гранама фармације и на тај начин из прве руке сазнају који су захтеви њихових радних места, које вештине и знања би студенти требало да стекну током студија а које би им биле значајне за запошљавање на сличној позицији, али и на које су личне дилеме и проблеме наилазили градећи своју каријеру у области фармације. Улаз на панел је слободан.

На панелу ће говорити:

Ивана Поповић, Болничка апотека Института за радиологију и онкологију, Клинички центар Србије

Павле Зелић, Агенција за лекове

Милан Чарапић, Салес Цоординатор, Апотека „Београд“

Модератор: Др сц. Марина Одаловић, Фармацеутски факултет