Промоција Центра за развој каријере на Фармацеутском факултету

У петак, 31.октобра  2014. на Фармацеутском факултету Универзитета у Београду биће организована промоција Универзитетског Центра за развој каријере и саветовање студената (ЦзРК) за студенте овог факултета од 11 до 14 часова.

У холу зграде представници ЦзРК-а упознаће студенте са услугама, активностима, циљевима и задацима овог универзитетског сервиса, скренути им пажњу на новопостављени инфо-пункт на факултету и промовисати програм “Каријера 3у1” који ће бити реализован у сарадњи са Фармацеутским факултетом у понедељак 3.новембра 2014. Програм ће се реализовати од 10 до 16 часова на факултету и обухватиће инфо деск ЦзРК-а, радионицу за писање биографије и мотивационог писма и панел дискусију “Завршавам Фармацеутски, шта даље?”.

Детаљни програм “Каријера 3 у 1” и линк за пријаву за радионицу

У оквиру Темпус пројекта ЦареерС - „Развој каријерног вођења у циљу унапређења високог образовања у Србији“, у сарадњи са Фармацеутским факултетом, ЦзРК је поставио је у згради  факултета инфо-пункт  намењен студентима овог факултета. Инфопункт треба да допринесе бољој информисаности студената о каријерном вођењу и саветовању на универзитету и доступним сервисима.